HJHansen Genvindingsindustri A/S overtager Uniscrap A/S

HJHansen Genvindingsindustri A/S har netop indgået aftale om overtagelse af alle aktier i Uniscrap A/S fra moderselskabet Scholz Recycling GmbH.

Overtagelsen omfatter Uniscrap A/S’ hovedsæde i Taulov samt pladserne i Hasselager, Aalborg og Thisted foruden havnepladsen i Fredericia.   Uniscrap A/S beskæftiger ca. 34 medarbejdere og omsatte i regnskabsåret 2019 for DKK 345 Mio.

HJHansen Genvindingsindustri har over de seneste godt og vel 1,5 år med stor succes gennemført en omfattende turn-around proces med væsentlige effektiviseringer og omkostningsreduktioner til følge.

Den fusionerede virksomhed får en samlet omsætning på over DKK 2,- Mia, og vil beskæftige godt og vel 200 medarbejdere på 20 lokationer i Danmark, Sverige, Tyrkiet og Kina. Vi ønsker at være den foretrukne partner for danske virksomheder, der skal bortskaffe jern- og metalskrot. Med overtagelsen af Uniscrap styrker vi vores handelsplatform, og det kommer helt sikkert danske skrotleverandører til gode. Nu afventer vi konkurrence­myndighedernes godkendelse af fusionen, og derefter tager vi fat på at samkøre de to virksomheder.