HJHansen som arbejdsplads

HJHansen er en spændende arbejdsplads, hvor engagerede medarbejdere arbejder sammen mod fælles mål. Vi ønsker, at vores medarbejdere både har tryghed og udfordringer og udvikler sig fagligt og personligt.

Vores mål er at være blandt de bedste – både målt på resultater og medarbejdere. Derfor søger vi løbende dygtige og ansvarsfulde medarbejdere til vores virksomhed.

Ledige stillinger:

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Den skal helst bestå af en kort, motiveret ansøgning samt et CV med angivelse af erhvervserfaring, uddannelse og diverse personlige oplysninger – herunder naturligvis kontaktoplysninger.

Send din ansøgning til job@hjhansen.dk.

HR-afdelingen opbevarer uopfordrede ansøgninger i 6 måneder. Såfremt der bliver en relevant ledig stilling, vil ansøgningen blive udleveret til den leder og eventuelle medarbejdere, der skal have stillingen besat. Efter 6 måneder slettes ansøgning og tilhørende oplysninger.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt henvende dig til HJHansen og få korrigeret eller slettet din ansøgning og tilhørende oplysninger. Ring på tlf. 63109100 eller skriv på info@hjhansen.dk

 

Ring eller skriv

HJHansen kan med vores store knowhow rådgive dig og din virksomhed om de bedste løsninger. Kontakt os, så kan vi gennem en tæt dialog give dig et skræddersyet tilbud.

    Designed by fingerspitz*