Skibsophug NorbjørnHJHansen Nedbrydning arbejder med både små og store skibsprojekter.

Vores viden og know how er afgørende for, at et ophugningsprojekt bliver en succes, og vi garanterer for en sikker og forsvarlig proces. Ophugning af skibe er projekttyper, der kræver en detaljeret projektplan og samtidig indeholder den en række udfordringer, som HJHansen Nedbrydning har stor ekspertise i.

Vi ved hvad der kræves, for at processen bliver udført korrekt, og samtidig sikrer vi, at alle miljømæssige og sikkerhedsmæssige krav bliver overholdt.

Skibsophug RMS CopenhagenVi har et tæt samarbejde med Lindø Port of Odense samt Fayard, så faciliteterne er klar i form af f.eks. tørdokke og havnekraner for store løft på op til 1000 ton. Vi er klar til at hjælpe kunder med skibe eller boreplatforme, som enten skal ophugges eller repareres.

Desuden har vi systemer, som sikrer fuld sporbarhed af alle materialer, sikring af farligt affald, overholdelse af tidsplaner samt økonomisk oversigt, der sikrer fuldt overblik i hele processen.

Video’en nedenfor viser ophugningen af fragtskibet Norbjørn. Skibet var forinden blevet klargjort og bl.a. styrhus, kraner og øvrige jernelementer var blevet demonteret for at nå ned på en vægt på ca. 880 tons.Skibsophus - kildesortering

Kontakt os og lad os give et bud på din næste skibsophugning.

You’ll see the difference…

Ring eller skriv

HJHansen kan med vores store knowhow rådgive dig og din virksomhed om de bedste løsninger. Kontakt os, så kan vi gennem en tæt dialog give dig et skræddersyet tilbud.

    Designed by fingerspitz*