Køreplader udlejesSkal du bruge køreplader?

HJHansen udlejer køreplader fra vores mange afdelinger rundt omkring i landet. Alle afdelinger er centralt beliggende med nem tilkørsel for lastbiler. Det betyder, at du kan optimere din fragttid og dermed minimere dine transportomkostninger, når kørepladerne skal afhentes og transporteres frem til opgaven.

Vi sætter en ære i altid at levere rengjorte og plane køreplader og har mange års erfaring med udlægning af disse, så de altid lægger plant og stabilt.

> Lejebetingelser køreplader Læs dem her

Du finder køreplader til alle formål

Køreplader er velegnede til mange formål – Adgangsveje på byggepladser, afdækning af græsarealer, ved montering af vindmøller, byggeriprojekter, nedbrydning …

Her finder du os

Find den afdeling, der ligger tættest på netop dig eller din opgave. Har du brug for store mængder køreplader til ét sted, kan HJHansen trække på de mange lagre, vi har til rådighed over hele landet. Vi tilbyder både kort- og langtidsleje af kørepladerne.

Skal du også bruge containere?

Skal du også bruge containere, kasser eller gitre til dit skrot, så kan du også leje dem hos os. Vi udlejer åbne og lukkede containere mm.

Ring eller skriv

HJHansen kan med vores store knowhow rådgive dig og din virksomhed om de bedste løsninger. Kontakt os, så kan vi gennem en tæt dialog give dig et skræddersyet tilbud.

    Designed by fingerspitz*