Certificeringer

Sikkerhed for høj kvalitet og standarder i samarbejdet.

Helt tilbage i 1993 blev HJHansen Recycling Group certificeret i kvalitet efter ISO 9001-standarden. Forud var gået et stort arbejde med at gennemgå virksomhedens processer og få klarlagt de ønskede forretningsgange, så der var struktur på dagligdagen og på kvaliteten af både vores handlinger og varer.

I 1998 udvidede vi med ISO-certificering på miljø. Det har vi fastholdt og udviklet på og i dag er vi certificeret i henhold til 9001:2015 på kvalitet, ISO 14001:2015 på miljø og ISO 45001:2018 på arbejdsmiljø.

Arbejdet med ISO er en løbende proces, hvor tingene løbende tages op til revision og vi arbejder struktureret og målrettet med at sikre løbende forbedringer inden for kvalitet, miljø- og arbejdsmiljøområdet.

 

Isocertificeringer

Se vores certifikater her

Kontakta oss – ring eller skriv

Med sin omfattande erfarenhet kan HJHansen ge dig och ditt företag den optimala lösningen. Var god kontakta oss – så skall vi tillsammans hitta ett skräddarsydd paket som passar era behov.

  Låt oss komma i kontakt

  Ange denna kod: captcha
  Jag har läst villkoren

  Vi vill något med klimatet

  HJHansen har valgt at fokusere på 4 af FN's 17 verdensmål

  Inga resultat hittades

  Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.