Nedbrydning

Lad os stå for nedbrydningen

HJHansen har mange års erfaring i nedbrydning af bygninger og konstruktioner. Hos HJHansen Nedbrydning tager vi os af nedbrydning af procesanlæg, industri, vindmøller, havnekraner, skibe og andre store jern- og betonkonstruktioner.

Vi giver dig tryghed, stor erfaring og kompetent rådgivning i alle typer af nedbrydningsprojekter. Ingen opgaver er for store, ingen er for små.
Kontakt os, brug os som sparringspartner og få et konkurrencedygtigt tilbud på en effektiv, troværdig og præcis løsning med fokus på sikkerhed, miljø og kvalitet i alle led.

Oplev forskellen!

Alle nedbrydningsopgaver løses i henhold til krav for certificering efter anvisning fra Dansk Byggeri – Nedrivningssektionen (NMK 96 – Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning) og HJHansen Nedbrydning sikrer færdig myndighedsbehandling, nødvendige tilladelser mv.

Du får dokumentation for udførelsen af opgaven med:

 • løbende elektronisk afrapportering
 • indsigt i alle sagsakter
 • eventuelle tillægsaftaler dokumenteres på skrift
 • dokumentation for alle arbejdsgange
 • afsluttende rapport for projektet – herunder KSM rapport (Kvalitet, Sikkerhed og Miljø)

Det giver dig fuld garanti for kompetente og effektive løsninger, der overholder lovgivningen. Vi sørger for lovpligtig dokumentation til myndighederne.

 

Projekterfaring

Erfaring med alle typer nedbrydningsopgaver gør os til en naturlig og oplagt samarbejdspartner og rådgiver på mange projekter i ind- og udland. Vi er klar med hele paletten af rådgivning og services og sikrer, at dit nedbrydningsprojekt udføres efter dine ønsker og behov – og naturligvis det vi aftaler.

 

You’ll see the difference…

Vores motto er “You’ll see the difference…” og vi vil gerne have, at du oplever forskellen ved at samarbejde med os.

Vi tænker i løsninger og hjælper dig igennem alle nedbrydningsprojektets faser for at sikre det bedst mulige resultat. Vi vil vise dig forskellen i både samarbejdet og håndteringen af projektet.

Kontakt os for mere information og lad os give dig rådgivning og sparring på dit næste nedbrydningsprojekt.

Kontakta oss – ring eller skriv

Med sin omfattande erfarenhet kan HJHansen ge dig och ditt företag den optimala lösningen. Var god kontakta oss – så skall vi tillsammans hitta ett skräddarsydd paket som passar era behov.

  Låt oss komma i kontakt

  Jag har läst villkoren

  Vi vill något med klimatet

  HJHansen har valgt at fokusere på 4 af FN's 17 verdensmål

  Inga resultat hittades

  Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.