Certificeringer

Sikkerhed for høj kvalitet og standarder i samarbejdet.

Helt tilbage i 1993 blev HJHansen Recycling Group certificeret i kvalitet efter ISO 9001-standarden. Forud var gået et stort arbejde med at gennemgå virksomhedens processer og få klarlagt de ønskede forretningsgange, så der var struktur på dagligdagen og på kvaliteten af både vores handlinger og varer.

I 1998 udvidede vi med ISO-certificering på miljø. Det har vi fastholdt og udviklet på og i dag er vi certificeret i henhold til 9001:2015 på kvalitet, ISO 14001:2015 på miljø og ISO 45001:2018 på arbejdsmiljø.

Arbejdet med ISO er en løbende proces, hvor tingene løbende tages op til revision og vi arbejder struktureret og målrettet med at sikre løbende forbedringer inden for kvalitet, miljø- og arbejdsmiljøområdet.

 

Isocertificeringer

Se vores certifikater her

ISO 9001:2015 iht. kvalitet. Billede af mand i arbejdstøj og sikkerhedshjelm, der kvalitetssikrer.
ISO 14001:2015 iht miljø. Billede fra Lindø af HJHansens skib der er ved at blive læsset med jern og metaller til genanvendelse.
ISO 45001:2018 iht arbejdsmiljø. Billede af tre smede iført arbejdstøj.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.