Viden

Vi er eksperter i jern og metaller

HJHansen har stor ekspertise i jern og metaller. Ved at kende det enkelte metals sammensætning kan HJHansen med sin store viden om smelteværker i hele verden finde den rigtige aftager af f.eks. en bestemt legering – på den måde optimeres genvindingen af netop det metal.

Forretningsindsigt og dit grønne aftryk

HJHansens markedskonsulenter og key account managers har en meget bred viden om skrot og forstår din forretning. De rådgiver dig gennem hele vores produktpalette og logistikprogram – også, hvis du har mange forskellige typer jern- og metalskrot.

Vi rådgiver dig om, hvordan du får mest værdi ud af skrot, om forbedring af din virksomheders grønne aftryk og CO2-regnskab.

Find den enkelte produktchef under den konkrete vare, som for eksempel rustfrit stål.

Skrotspecialister til private

Privatpersoner kan på lige fod med virksomheder nyde fordel af vores dybe ekspertise i jern og metaller. Her kan de lokale skrotspecialister hjælpe med både viden og vejledning i sortering for bedste genanvendelse.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne