Kundecases

Totalløsning

En skræddersyet totalløsning hos os betyder, at vi sikrer, at alle affaldsfraktioner håndteres korrekt, sikkert og effektivt.

Service

Ved at samarbejde med os får du ikke blot en pålidelig service, men også adgang til førsteklasses genanvendte råmaterialer.

Sortering

Sortering af dine restfraktioner er hele grundlaget for et ansvarligt forbrug, for jo renere fraktioner des højere kvalitet i genanvendelsen.

EVAPCO Europe A/S

Effektivisering af processer og lettere adgang til data hos EVAPCO Europe A/S med HJH360.

“Vi har brugt HJH360 siden det blev introduceret. Lageret benytter hjemmesiden til at bestille skrot-afhentning hver torsdag, og indkøb trækker månedlige data til rapportering. Det har været ganske nemt at sætte sig ind i systemet,” siger Kasper Mejlholm, der er indkøber hos EVAPCO Europe.

Læs mere

HJH360 er et digitalt værktøj, der giver brugerne mulighed for nemt og effektivt at administrere både skrot og data.

I HJH360 har du adgang til:

  • Genanvendelsesprocenter
  • Transportbestilling
  • CO2-belastning
  • Statistik på affaldsdata
  • Afhentninger og meget, meget mere

“HJH360 har gjort det muligt for os at bestille skrot afhentning hurtigt og nemt. Samarbejdet med HJHansen har været upåklageligt, med rigtig fin service og god dialog med vores kontaktperson,” tilføjer Kasper Mejlholm.

Data, der viser genanvendelsesprocenter giver mulighed for at få et detaljeret indblik i, hvad der sker med skrottet, når det er landet hos os i HJHansen Recycling Group.

Vil du også optimere dine processer og få et bedre indblik i, hvad der sker med dit skrot?

…Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan HJHansen Recycling Group kan hjælpe din virksomhed.

 

Læs mere om HJH360 her