Efter 150 år i branchen er HJHansen Recycling en af Nordens største genvindings-virksomheder.

Vi er eksperter i jern og metaller og er den helt centrale motor i HJHansen Recycling Group med mere end 30 afdelinger fordelt over hele Danmark.

Sammen giver vi nyt liv til naturens ressourcer.

Skrot er en ressource for miljøet

Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

Læs vores nyheder

Pressemeddelelse, 11. juni 2024

Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.

Vidste du at ...

baller af sammenpresset aluminium til genanvendelse

Aluminium

Der spares op til 95% på energiforbrug ved genanvendelse ift. førstegangsfremstilling af aluminium. Læs mere

Skrottet kølemøbler

Kølemøbler

Ca. 285.000 kølemøbler bliver skrottet om året i Danmark. Det svarer til knap 8.000.000 kg genanvendeligt jern om året. Læs mere

Billede af bunke af jern til skrot.

Jern

Genanvendelse af jern, frem for at producere jomfrueligt jern, bruger op til 86% mindre luftforurening og op til 58% mindre CO2.
Læs mere

Nærbillede af kobber

Kobber

Ca. 1/3 af verdens Cu forbrug kommer fra skrot. Produktion med kobberskrot sparer energi på et niveau omkring 80-90%...
Læs mere

Skrotbunke af elektronik.

Elektronikskrot

Stort set alle virksomheder genererer elektronikskrot - I 2020 genererede hver indbygger i EU 10,3 kg elektrisk og eller elektronisk affald.
Læs mere