Kabler

HJHansen aftager alle typer af kabelskrot- søkabler, jernarmerede jordkabler og kabler med plast.

Kablerne bliver oparbejdet til nye råvarer, som bruges til fremstilling af nye produkter. Dette giver en stor miljømæssig besparelse, i forhold til at udvinde nye råvarer fra miner.

HJHansen har naturligvis alle miljøgodkendelser for at kunne håndtere disse materialer, og er en stærk samarbejdspartner.

Vi er specialister i oparbejdning af kabler

Det er vigtigt for os, at tage vare på vort miljø, og derfor oparbejder vi vores kabler under miljørigtige forhold. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at kabler med farlige stoffer, som for eksempel tjære, olie og bly behandles miljømæssig forsvarligt. Alle kabler med farlige stoffer opbevares og behandles under tag, så der ikke sker udvaskning af farlige stoffer til jorden og grundvandet. Olieafkølede kabler oplagres og klippes i kar for at sikre, at der ikke sker udslip af olie. Hensynet til miljøet spiller en væsentlig rolle, og som en ISO 14001 godkendt virksomhed markerer vi os som en seriøs, ansvarlig og miljøbevidst partner.

 

Jordkabler

Vi oparbejder alle typer af jernarmerede jordkabler, både med og uden olie, på vores egen fabrik.

Vores arbejdsprocesser foregår under miljømæssigt korrekte forhold, således at der ikke sker udslip af farlige stoffer til naturen. Vi har kapacitet til at håndtere store opgaver

Søkabler

Vi oparbejder alle typer af søkabler, både med og uden olie, på vores egen fabrik.

Vi har kapacitet til at håndtere og oparbejde søkabler fra store og små projekter.
Med vores specialmaskine kan vi trække og klippe kabler direkte fra kableskib.

Plastkabler

Vi modtager alle typer plastkabler, også med fedt, jern og bly. Alt oparbejdning foregår under miljømæssigt korrekte forhold.

 

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.