Hos Skrotspecialisten opkøber vi udvalgte fraktioner af bly skrot og betaler de aktuelle skrotpriser på bly, svarende til dagsprisen.

Bly er et blødt, giftigt og blå-hvidt metal. I dag findes størstedelen af al udvundet bly i akkumulatorer til biler og bilbatterier.

Hos Skrotspecialisten opkøber vi udvalgte fraktioner af bly, herunder: bly, balance bly, skydebane bly, bil akkumulatorer og truckbatterier med eller uden jernkasse.

Hvis du eller din virksomhed har bly eller nogle af ovenstående fraktioner af bly liggende, er du altid velkommen til, at kontakte os for mere information og skrotpriser på bly.

Eksempler på bly fra dagligdagen er taginddækninger, blyrør, blybalancekloder, skydebanebly, bly-batterier fra biler

Hjælp miljøet mens du tjener penge

Skrotspecialisten er en professionel skrothandler, hvilket er vigtigt i forhold til genvinding af bly.

Selvom bly er nemt at udvinde og nemt at bearbejde, er det et utroligt sundhedsskadeligt materiale. Det er derfor vigtigt, at genvinding af bly foregår korrekt i forhold til sikkerheden og miljøet.

Du kan hjælpe miljøet og samtidig tjene penge, ved at sælge dit blyskrot til os og dermed sende dit gamle bly eller fraktioner af bly til genvinding.

Hvis du indleverer dit bly skrot hos Skrotspecialisten, betaler vi de aktuelle skrotpriser på bly, svarende til dagsprisen.

 

Skrotpriser på bly pr. kg

De aktuelle skrotpriser på bly pr. kg svinger fra dag til dag. Det er derfor ikke let at forudse de aktuelle bly pris. Vi tilbyder altid vores kunder en god service og priser som matcher dagspriserne.

Ønsker du den nøjagtige pris på dit bly? Du er altid meget velkommen til, at kontakte os via telefon.

Søger du skrotpriser bly eller bly priser, kan du altid kontakte din nærmeste afdeling i Hasselager, Aalborg, Thisted eller Odense. Her står vi altid klar til at hjælpe med mere information om skrotpriser på bly, samt dine muligheder for indlevering eller afhentning af dit skrot.