HJHansen Recycling Group åbner ny plads på Køge Havn og får dermed sin 10. havneplads

Pressemeddelelse, 14. september 2023

Genanvendelsesvirksomheden HJHansen Recycling Group etablerer kajplads på Køge Havn, hvorfra de vil sende jern og metal til genanvendelse. Det bliver en stor fordel for de sjællandske industrier og skrotleverandører.

HJHansens Ann Rousings skib i havet

”Det er en strategisk vigtig position for os at åbne en kajplads i Køge. Det vil komme alle vores leverandører i det sjællandske til gode, da vi vil kunne håndtere større mængder og forkorte vores logistiske set up. Vores ambition er at være de danske virksomheders foretrukne, når de skal sikre genanvendelse af deres jern- og metalskrot”, fortæller Mogens Bach Christensen, administrerende direktør for HJHansen Recycling Group.

Det er for HJHansen Recycling Group vigtigt at cementere deres ambition om at sikre ansvarlig produktion og håndtering af det skrot, som de modtager. ”En stor del af det skrot, som genereres i Danmark, passerer forbi en eller flere af vores pladser; og med den nye plads kan vi tilbyde endnu mere transport ad søvejen, hvilket er mindre miljøbelastende end via lastbil. Samtidig kan vi effektivisere vores logistiske flow – det kommer både miljøet, økonomien og i sidste ende vores leverandører til gode”, forklarer Mogens Bach Christensen.

Virksomheden har allerede havnepladser i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Korsør, Lindø, Malmø, Odense og på Prøvestenen, af disse er Fredericia og Lindø Deep Sea-terminaler, hvorfra de flere gange om måneden afskiber laster på op til 50.000 mT jern til genanvendelse.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne