Vesterbro Produkthandel i Herning bliver en del af HJHansen Recycling Group

Pressemeddelelse, 11. juni 2024

Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.

Vesterbro Produkthandel fortsætter sine aktiviteter under samme navn som hidtil, og de fire hidtidige ejere fortsætter som minoritetsejere, hvor de fortsat vil varetage den daglige ledelse og drift af virksomheden.

Kasper Ludvig Nielsen, administrerende direktør i Vesterbro Produkthandel, siger:

”Vi glæder os til samarbejdet, og vi ser det som en styrke, at vi nu kan fokusere på vores kerneforretning og trække på de erfaringer med bl.a. ESG-rapportering, som HJHansen Recycling Group har. Jeg er sikker på at det vil være en stor fordel for vores mange leverandører.”

Ifølge Ditte Leu Johannesen, der er CCO i HJHansen Recycling Group, er der god synergi i at samarbejde på tværs af branchen:

”Vi har igennem mange år haft et tæt og godt samarbejde med Vesterbro Produkthandel, og det glæder mig, at vi nu kan komme endnu tættere på hinanden. De to virksomheder passer rigtigt godt sammen, og ved at slå os sammen kommer koncernen til at stå endnu stærkere i det vestjyske.”

Opkøbet markerer ikke kun en udvidelse af HJHansen Recycling Groups tilstedeværelse i det vestjyske, men også en mulighed for at fremme ESG-dagsordenen inden for branchen.

Mogens Bach Christensen, der er administrerende direktør i HJHansen Recycling Group, siger:

”Opkøbet af majoriteten i Vesterbro Produkthandel er en del af en langsigtet strategi, der selvfølgelig skal styrke vores forretning, men som i høj grad også handler om et ønske om at være med til at løfte recycling-branchen i forhold til dokumentation og transparens. Vi har brugt mange ressourcer på at blive klar til opgaven med bæredygtighedsrapportering og det giver rigtig god mening, at nu vi sammen med Vesterbro Produkthandel kan løfte os til et endnu højere niveau – det bliver en stor fordel for vores leverandører.”

Aflæsning af skrot hos Vesterbro Produkthandel

For yderligere information, kontakt venligst:

Mogens Bach Christensen,
Adm. Direktør i HJHansen Recycling Group
Tlf: +45 21 48 57 10 / mbc@hjhansen.dk

Kasper Ludvig Nielsen,
Adm. Direktør i Vesterbros Produkthandel
Tlf: +45 28 26 44 03 / kludvig2@gmail.com

Mød en medarbejder

Jeg har blandt andet ansvaret for vores centrallager, hvor vi sørger for at indkøbe og forsyne hele virksomheden med alt fra reservedele, arbejdstøj og værktøj. Derudover sørger jeg for...

Læs videre

Michael Søgaard

Service- og lagermedarbejder, HJHansen Recycling Group

Siden 1978, hvor Otto netop havde aftjent 18 måneders værnepligt og fået en afløsertjans som kranfører i tre uger, er der sket en del. De tre uger blev til flere og han har kørt mange forskellige kraner og andet maskineri...
Læs videre

Otto Mikkelsen

Kranfører på Lindø, HJHansen Recycling Group

Med dagens klimaudfordringer synes jeg, det er virkelig givende at bidrage positivt til, at ressourcer bliver genanvendt. Det er en meget kompleks proces, hvilket gør mit job virkelig spændende og udfordrende...

Læs videre

Anchaly Nadarasa

Finance Business Partner, HJHansen Recycling Group og H. J. Hansen Vin

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne