HJHansen Recycling Group overtager Rimeco Aktieselskab

Pressemeddelelse, 1. november 2022

Genvindingsvirksomheden HJHansen Recycling Group overtager havnepladserne på Kolding Havn fra Rimeco Aktieselskab, der har valgt at specialisere sig yderligere i genvinding og forædning af metal, jern, elektronik og kabler.

Rimeco Aktieselskab har i mange år haft opsamlings- og afskibningspladser til jern- og metalskrot flere steder i Europa. Nu frasælger virksomheden sine danske aktiviteter inden for indsamling af jern- og stål-skrot kvaliteter til HJHansen Recycling Group.

Klaus Peter Riggelsen, administrerende direktør hos Rimeco Aktieselskab, siger: ”Vi har valgt at frasælge indsamling og udskibning af jernskrot, fordi vi kan se, at branchen konsoliderer sig. Vi har i forvejen et mangeårigt og godt samarbejde med HJHansen Recycling Group, og vi finder det naturligt at videregive det, vi har opbygget i Kolding, til dem. Vi, Rimeco, forsvinder jo ikke fra branchen, og kan nu i stedet henvise til HJHansen Recycling Group, når vi får henvendelser om indsamling af jernskrot i Danmark.”

Rimeco Aktieselskab vil uforandret drive sin virksomhed fra Aabenraa, hvor man på bl.a. Ensted Industrihavn har sine anlæg til behandling og sortering af jern-, metal-, elektronikskrot samt kabel recycling. Samtidigt fortsætter Hals Metal Recycling A/S, hvor der modtages og miljørigtigt forarbejdes komplekse jern og metalfraktioner, som bly, transformere, kabler og kompressorer.

Strategisk placering

Ifølge Mogens Bach Christensen, administrerende direktør i HJHansen Recycling Group, er der synergier mellem kajpladserne i Kolding og HJHansen Recycling Groups eksisterende kajpladser i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Korsør, Prøvestenen og Odense. ”Pladserne har en strategisk god placering for os, da vi hos HJHansen Recycling Group ønsker at forkorte og effektivisere vores logistiske flow – det både kommer miljøet og vores leverandører til gode”

Sammen med pladserne overtager HJHansen Recycling Group også personalet tilknyttet Kolding Havn, der skal fortsætte deres ekspertise og gode relation til havn, leverandører mv.

HJHansen Recycling Group og Rimeco Aktieselskab forventer at udbygge og videreudvikle det i forvejen meget fine samarbejde til fordel for begge selskaber over de kommende år.

HJHansen overtager aktiviteter i Rimeco

Mød en medarbejder

Jeg har blandt andet ansvaret for vores centrallager, hvor vi sørger for at indkøbe og forsyne hele virksomheden med alt fra reservedele, arbejdstøj og værktøj. Derudover sørger jeg for...

Læs videre

Michael Søgaard

Service- og lagermedarbejder, HJHansen Recycling Group

Siden 1978, hvor Otto netop havde aftjent 18 måneders værnepligt og fået en afløsertjans som kranfører i tre uger, er der sket en del. De tre uger blev til flere og han har kørt mange forskellige kraner og andet maskineri...
Læs videre

Otto Mikkelsen

Kranfører på Lindø, HJHansen Recycling Group

Med dagens klimaudfordringer synes jeg, det er virkelig givende at bidrage positivt til, at ressourcer bliver genanvendt. Det er en meget kompleks proces, hvilket gør mit job virkelig spændende og udfordrende...

Læs videre

Anchaly Nadarasa

Finance Business Partner, HJHansen Recycling Group og H. J. Hansen Vin

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne