Skrot til søs

Pressemeddelelse, 23. maj 2022

Skrot er normalvis stort og tungt. Derfor ligger langt størstedelen af ​​HJHansen Recycling Groups pladser ved vandet, så vi kan transportere det rundt med skib.

Vi transporterer fx skrot fra vores kajplads i Aalborg til vores plads i Odense med skib og ikke lastbil, da det har en lavere brændstofudledning og dermed mindre negativ påvirkning af miljøet. I 2021 indsamlede vi ca. 49.000 tons skrot ved kajen i Aalborg, som alt sammen blev fragtet med skibet Ann Rousing til Odense.

Vores beregninger viser, at hvis vi skulle transportere dette skrot med lastbil frem for skib, ville den CO2-ækvivalente brændstofudledning være 45 % større mellem Aalborg og Odense.Derudover skåner vi miljøet og det danske vejnet for 2.446 lastbilture mellem Aalborg og Odense.

Transporterer op til 50.000 ton

Vi transporterer ikke kun vores skrot ad søvejen i nationale farvande. Når vi eksporterer jernskrot til støberierne rundt om i verden, bruger vi store Deep-Sea fartøjer, som kan indeholde op til 50.000 tons skrot. Skibene bliver lastet med op til 35.000 tons jernskrot på Lindø Havn i Odense og fra 2021 fyldt op i Fredericia til at fragte op til 50.000 tons.

Se med her, når vi læsser 44.000 tons skrot på vores fortøjningsplads ved Lindø Havn og Fredericia.

HJHansen Recycling Groups skib der fragter jern og metal skrot

Mød en medarbejder

Jeg har blandt andet ansvaret for vores centrallager, hvor vi sørger for at indkøbe og forsyne hele virksomheden med alt fra reservedele, arbejdstøj og værktøj. Derudover sørger jeg for...

Læs videre

Michael Søgaard

Service- og lagermedarbejder, HJHansen Recycling Group

Siden 1978, hvor Otto netop havde aftjent 18 måneders værnepligt og fået en afløsertjans som kranfører i tre uger, er der sket en del. De tre uger blev til flere og han har kørt mange forskellige kraner og andet maskineri...
Læs videre

Otto Mikkelsen

Kranfører på Lindø, HJHansen Recycling Group

Med dagens klimaudfordringer synes jeg, det er virkelig givende at bidrage positivt til, at ressourcer bliver genanvendt. Det er en meget kompleks proces, hvilket gør mit job virkelig spændende og udfordrende...

Læs videre

Anchaly Nadarasa

Finance Business Partner, HJHansen Recycling Group og H. J. Hansen Vin

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne