Services

Nyeste miljøviden og knowhow

Recycling er vores dna. Som en førende danskejet cleantech-virksomhed med rødder tilbage til 1829 sikrer HJHansen Recycling Group kundernes muligheder for at sætte et grønt aftryk. Hver eneste lille del tæller og alle vores anlæg er miljøgodkendte og miljøcertificerede.

Vi udvikler løbende innovative og teknologiske løsninger til genanvendelse og er kompromisløse, når det kommer til kvalitet, sikring, dokumentation og samarbejde. Vi stræber efter fuld gennemsigtighed i alle led.

 

Ordentlighed og service er helt grundlæggende i HJHansen Recycling 

Når du handler med HJHansen Recycling, er du sikker på at få god service. Vi ved, at skrot for de fleste virksomheder er sekundært, og at forretningens primære drift skal køre uhindret – det baserer vi vores kundeservice på.

Vidste du at ...

baller af sammenpresset aluminium til genanvendelse

Aluminium

Der spares op til 95% på energiforbrug ved genanvendelse ift. førstegangsfremstilling af aluminium. Læs mere

Skrottet kølemøbler

Kølemøbler

Ca. 285.000 kølemøbler bliver skrottet om året i Danmark. Det svarer til knap 8.000.000 kg genanvendeligt jern om året. Læs mere

Billede af bunke af jern til skrot.

Jern

Genanvendelse af jern, frem for at producere jomfrueligt jern, bruger op til 86% mindre luftforurening og op til 58% mindre CO2.
Læs mere

Nærbillede af kobber

Kobber

Ca. 1/3 af verdens Cu forbrug kommer fra skrot. Produktion med kobberskrot sparer energi på et niveau omkring 80-90%...
Læs mere

Skrotbunke af elektronik.

Elektronikskrot

Stort set alle virksomheder genererer elektronikskrot - I 2020 genererede hver indbygger i EU 10,3 kg elektrisk og eller elektronisk affald.
Læs mere