Samarbejde

Partnerskab med tillid og etik

Et godt partnerskab med vores samhandelspartnere er essentielt for os i HJHansen Recycling. Vi stræber efter ikke blot at have et kunde-leverandør-forhold men skabe varige partnerskaber.

I ordet ”partnerskab” ligger en forpligtelse til at skabe dialog og fælles løsninger. Partnerskab er, når vi sammen kombinerer kompetencer og ressourcer for at nå et fælles mål – korrekt og optimal genanvendelse af jordens ressourcer.

Hvorfor handle med HJHansen?

Når du handler med HJHansen Recycling, vil vi gerne indgå i et partnerskab, hvor vi sammen finder de bedste løsninger og genanvendelsesmuligheder for dit jern- og metalskrot. Derfor bestræber vi os konstant på at sikre, at alle aktiviteter vi deltager i håndteres med størst mulig gennemsigtighed og indsigt over for miljø, klimaudfordringer, arbejdsforhold, menneskerettigheder og anti-korruption.

Hvis du vil drage fordel af vores stærke hold af produkteksperter og mange års erfaring med håndtering og afsætning af jern- og metalskrot, og du samtidig mener, at et tæt samarbejde er grundlaget for en grønnere fremtid, kan du kontakte os via formularen nedenfor.

rådgivning hos HJHansen Recycling Group