Wind Decom

Referencer

Læs her referencer, anbefalinger og forskellige casebeskrivelser. Hos HJHansen Wind Decom tilbyder vi en totalløsning i nedtagning af vindmøller og genanvendelse af deres mange ressourcer. Vi skræddersyr hver enkelt opgave til kundens behov, hvilket du vil kunne læse ud fra nedenstående beskrivelser, som spænder fra opgaver i store vindmølleparker til mindre husstandsvindmøller.

GE Renewable Energy

“On behalf of GE Offshore Wind Service team, we would like to congratulate HJHansen’s staff for the excellent support provided during the decommissioning works of “Le Carnet Hal-1 6MW nacelle”.
Since day 1, your team proved great professionality and carried out the scrapping operations as it was originally planned. GE wants to thank Hansen for the execution of the work without any significant deviation on timing, procedure, or cost and managing successfully the big challenges faced during the event.
From GE we want to pass our special thanks to the team who worked physically on Le Carnet.
Looking forward to having new opportunities to work together in the future.”

– Senior Service Manager, GE Renewable Energy, Arnaud Daudignon
– Senior Sourcing Leader, GE Renewable Energy, Jonathan Martinez

Testcenter Østerild

Vi blev bedt om at hjælpe med at tage en vindmølle ned i Testcenter Østerild i Nordjylland. Det var en stor, offshore vindmølle med et tårn på ca. 80 meter. Den stod oven på et 20 meter højt betonfundament, hvor den blev sprunget ned fra.

Vi skar tårn og nacelle op i mindre dele. Betonen blev neddelt og jernet udsorteret. Alle materialer sendte vi til genanvendelse. Vingerne delte vi i passende containerstørrelser og sendte ligeledes til genanvendelse, hvor de i dag udgør fyldmaterialet i støjvægge.

Hullet efter det nedsprængte fundament blev fyldt op og området reetableret. Testpladsen stod klar til en nye vindmølle efter to-tre måneders arbejde.” 

– Chef for nedbrydning, Kevin Frost-Larsen

Portrætbillede af Kevin Frost Larsen der er Afdelingsleder for HJHansen Nedbrydning. Iført mørkeblå polo med HJHansen logo på brystet.
stregtegning af vindmølle HJHansen Wind Decom

Gittermast-vindmølle på Sejerø

Knud Hammekens gittermast-vindmølle har snurret siden 1986 på Sejerø, og i efteråret 2021 efter knapt 36 års tjeneste skulle den pilles ned. Vi sendte en team af nedbydere til øen, som fik den skåret ned og transporteret væk på samme dag.

Det tog kun få timer for HJHansen Wind Decom at pille vindmøllen ned og transportere den væk. De tilbød den bedste løsning, og fra begyndelsen var det tydeligt, at det var professionelle folk, der vidste, hvad de havde med at gøre

– Tidl. vindmølleejer på Sejerø, Knud Hammeken 

Havareret vindmølle

“En vindmølle havarerede i en vindmøllepark i Sverige, og vi blev bedt om at demontere den helt. Tårnet, med nacelle og vinger på, var styrtet ned, hvilket gjorde sagen meget kompleks. Vi lavede løbende risikoanalyser, da vi naturligvis ikke ønskede nogen former for uheld. Vi har heldigvis megen erfaring med ustabile konstruktioner fra andre nedbrydningssammenhæng.

Udover den ustabile konstruktion var vejret en stor udfordring, da det var -20 grader og blæsende, som det ofte er i et område med vindmøller. Derfor var maskinerne frosne om morgenen og kunne ikke starte samt en svær arbejdssituation, når vi stivfrosne stod i en lift for at skære konstruktionen ned. Men vi fik skåret os til varmen, og vi fik hele konstruktionen ned på sikker vis.
Projektet tog to mand tre måneder.”

– Chef for nedbrydning, Kevin Frost

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

    Lad os tage kontakt

    Indskriv denne kode: captcha
    Jeg har læst betingelserne