Nedbrydning

Lad os stå for nedbrydningen

HJHansen Nedbrydning har mange års erfaring i nedbrydning af bygninger og konstruktioner. Vi tager os af nedbrydning af procesanlæg, industri, vindmøller, havnekraner, skibe og andre store jern- og betonkonstruktioner.

Vi giver dig tryghed, stor erfaring og kompetent rådgivning i alle typer af nedbrydningsprojekter. Ingen opgaver er for store, ingen er for små.
Brug os som sparringspartner og få et konkurrencedygtigt tilbud på en effektiv, troværdig og præcis løsning med fokus på sikkerhed, miljø og kvalitet i alle led.

Oplev forskellen!

Alle nedbrydningsopgaver løses i henhold til gældende krav for certificering efter anvisning fra Dansk Byggeri – Nedrivningssektionen (NMK 96 – Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning) og HJHansen Nedbrydning sikrer færdig myndighedsbehandling, nødvendige tilladelser mv.

Du får dokumentation for udførelsen af opgaven med:

 • Løbende elektronisk afrapportering
 • Indsigt i alle sagsakter
 • Eventuelle tillægsaftaler dokumenteres på skrift
 • Dokumentation for alle arbejdsgange
 • Afsluttende rapport for projektet – herunder KSM-rapport (Kvalitet, Sikkerhed og Miljø)

Det giver dig fuld garanti for kompetente og effektive løsninger, der overholder lovgivningen. Vi sørger for lovpligtig dokumentation til myndighederne.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.