Forsikringssager

Effektiv oprydning ved forsikringsskader

Når skaden er sket, kan oprydningen være omfattende.

Der er særlige hensyn at tage ved forsikringsskader, som f. eks. brandtomter, hvor der kan være omfattende sikkerhedsmæssige hensyn. Vi har et tæt samarbejde med forsikringsselskaber i Danmark, som gør brug af vores ekspertise samt erfaring i forbindelse med oprydning efter og udbedring af diverse skader.

HJHansen Nedbrydning sikrer en fuldt forsvarlig løsning efter alle lovmæssige forskrifter og krav fra myndigheder og forsikringsselskab.

Vi har ligeledes mulighed for at tilbyde ”hurtig udrykning”, hvad enten det er besigtigelse af skader, løsningen af skaderne eller decideret hurtig rydning, såfremt der måtte være ønske eller krav herom.

Kontakt os for mere information.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Vores produkteksperter

  Vores målsætning er, at sikre den mest optimale genanvendelse af alle de ressourcer, som vi får ind hos HJHansen Recycling Group.

  Derfor har vi en gruppe af eksperter inden for jern, metaller, elektronik og vindmøllevinger, som rådgiver både internt og eksternt, så vi opnår det bedst mulige resultat hver gang.

  Ingen resultater fundet

  Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.