Ophugning af skibe

Ophugning af små og store skibe

HJHansen Nedbrydning arbejder med både små og store skibsprojekter.

Vores viden og know how er afgørende for, at et ophugningsprojekt bliver en succes, og vi garanterer for en sikker og forsvarlig proces. Ophugning af skibe er projekttyper, der kræver en detaljeret projektplan og samtidig indeholder den en række udfordringer, som HJHansen Nedbrydning har stor ekspertise i.

Vi ved, hvad der kræves, for at processen bliver udført korrekt, og samtidig sikrer vi, at alle miljømæssige og sikkerhedsmæssige krav bliver overholdt.

Skibe og boreplatforme

Vi har et tæt samarbejde med Lindø Port of Odense samt Fayard, så faciliteterne er klar i form af f.eks. tørdokke og havnekraner for store løft på op til 1.000 ton. Vi er klar til at hjælpe kunder med skibe eller boreplatforme, som enten skal ophugges eller repareres.

Desuden har vi systemer, som sikrer fuld sporbarhed af alle materialer, sikring af farligt affald, overholdelse af tidsplaner samt økonomisk oversigt, der sikrer fuldt overblik i hele processen.

Videoen nedenfor viser ophugningen af fragtskibet Norbjørn. Skibet var forinden blevet klargjort og bl.a. styrhus, kraner og øvrige jernelementer var blevet demonteret for at nå ned på en vægt på ca. 880 tons.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.