Nedbrydning

Genanvendelse

Som del af HJHansen Recycling Group har vi en lang række produkteksperter i ryggen, så vi sikrer den mest optimale genanvendelse af de ressourcer, som vi får ind via vores nedbrydningsprojekter.

Vores eksperter har stor viden om materialerne samt brede netværk med afsætningskanalerne, så både pris og genanvendelse får op i en større helhed.

Vi håndterer langt de fleste materialer internt, hvor vi via vores egen logistikafdeling, sikrer at alle varer bliver vejet ind, så vi kan kortlægge de præcise mængder og materialer fra nedbrydningsprojektet.

Når projektet er afsluttet, udarbejder vi en skrotningsattest, hvor du som kunde har mulighed for at se de samlede mængder samt en udspecificeret anvisning af materialetyper.

ABS (Approved Buyer System)

Vi stræber konstant efter at sætte markedsstandarden for gennemsigtighed, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Derfor har vi valgt at bygge en database, Approved Buyer System, hvor vi indsamler alle relevante informationer om, hvordan vi og vores forretningspartnere agerer i forhold til:

 • Ledelse
 • Miljø
 • Arbejdsmiljø
 • Menneskerettigheder
 • Ressourcegenanvendelse

Gennem data ønsker vi at føre retningen i vores branche og skubbe grænserne for vores samarbejdspartnere og lovgivning.

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.