Nedbrydning

Projekttyper

Hos HJHansen Nedbrydning har vi erfaring med alle typer nedbrydningsopgaver, hvilket gør os til en naturlig og oplagt samarbejdspartner og rådgiver på mange projekter i ind- og udland. Vi er klar med hele paletten af rådgivning og services og sikrer, at dit nedbrydningsprojekt udføres efter dine ønsker og behov – og naturligvis det vi aftaler.
Se nærmere i menuen til højre.

Vi tænker i løsninger og hjælper dig igennem alle nedbrydningsprojektets faser for at sikre det bedst mulige resultat. Vi vil vise dig forskellen i både samarbejdet og håndteringen af projektet.

Lad os give dig rådgivning og sparring på dit næste nedbrydningsprojekt.

Anbefaling

Engelsk
“On behalf of GE Offshore Wind Service team, we would like to congratulate HJHansen’s staff for the excellent support provided during the decommissioning works of “Le Carnet Hal-1 6MW nacelle”.

Since day 1, your team proved great professionality and carried out the scrapping operations as it was originally planned. GE wants to thank Hansen for the execution of the work without any significant deviation on timing, procedure, or cost and managing successfully the big challenges faced during the event.

From GE we want to pass our special thanks to the team who worked physically on Le Carnet.
Looking forward to having new opportunities to work together in the future.”

Dansk
“På vegne af teamet GE Offshore Wind Service vil vi gerne takke HJHansens mandskab for den fremragende service, der blev ydet under nedbrydningen af ​​”Le Carnet Hal-1 6MW nacelle”.
Siden dag 1 har dit team vist stor professionalisme og udførte nedbrydningsprojektet, som det oprindeligt var planlagt. GE ønsker at takke Hansen for udførelsen af ​​arbejdet, som var uden nogen væsentlig afvigelse med hensyn til timing, procedure eller omkostninger og for succesfuld håndtering af de store udfordringer, som de stod over for.

Fra GE ønsker vi at sende vores særlige tak til det team, der arbejdede fysisk på Le Carnet.
Vi ser frem til at få nye muligheder for at arbejde sammen i fremtiden.”

– Senior Service Manager, GE Renewable Energy, Arnaud Daudignon
– Senior Sourcing Leader, GE Renewable Energy, Jonathan Martinez

Letter of recomendation to HJHansen Demolition from GE

Kontakt os - Ring eller mail

Med vores omfattende ekspertise kan HJHansen rådgive dig og dit firma om de bedste løsninger. Kontakt os, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud gennem tæt dialog.

 

 

  Lad os tage kontakt

  Indskriv denne kode: captcha
  Jeg har læst betingelserne

  Skrot er en ressource for miljøet

  Skrot er noget, man skal af med, så der kan blive ryddet op og gjort klar til ny aktivitet. Skrot er også værd at have styr på, så det ikke ligger i vejen for produktionen eller skæmmer omgivelserne.
  Skrot præsenterer oftest en positiv værdi. Og så er det en ressource, der kan genanvendes til gavn for miljøet.

  HJHansen Recycling kan hjælpe din virksomhed af med skrottet

  Få besøg af en konsulent eller produktchef, så du kan få et bud på, hvordan dit skrot kan håndteres på den mest optimale måde til gavn for din virksomhed. HJHansen Recycling har et bredt udvalg af containere, så vi kan nemt finde netop den løsning, der passer til din virksomhed og vores medarbejdere har mange års erfaring i bestemmelse af skrotkvaliteter, og hvordan det afsættes bedst muligt rundt i verden.

  Læs vores nyheder

  Pressemeddelelse, 11. juni 2024

  Genvindingsvirksomhederne HJHansen Recycling Group og Vesterbro Produkthandel har indgået aftale om at slå kræfterne sammen, og HJHansen Recycling Group overtager derfor majoritetsandelen i den vestjyske produkthandel.